The Fourth Nordic Symposium on Multimodal Communication

Symposium

This conference aims to provide a multidisciplinary forum for researchers from different disciplines who study multimodality in human communication as well as in human-computer interaction.

The symposium will unite researches representing different aspects of multimodal communication: from speech and gestures in human communication to human-computer interaction and conversational agents. The invited lecturers are representing different areas of researchers within field of multimodal communication.

Important dates:
Deadline for submissions: 15 September 2012 Notification of acceptance: 30 September 2012

Föreläsare: Karl Grammer, Dick Heylen, Michael Kipp med flera.

Datum & tid: 2012-11-15 kl 09:00 till 2012-11-16 kl 17:00

Kategorier: Lingvistik

Arrangör: SSKKII (Språk, Semantik, Kognition, Kommunikation, Information, Interaktion), Avdelningen för Kommunikation och Kognition vid Institutionen för tillämpad IT och NOMCO.

Plats: Forskningsgången 6, Lindholmen

Evenemangslänk: Läs mer om The Fourth Nordic Symposium on Multimodal Communication

Kontaktperson: Jens Allwood