Sirkka Jarvenpaa utses till hedersdoktor vid IT-fakulteten 19 oktober

Nyhet: 2012-10-09

Professor Sirkka Jarvenpaa är en stor forskningsprofil inom området informationssystem och disputerade år 1986 vid University of Minnesota. Hon har sedan dess publicerat en strid ström av artiklar i högt ansedda forskningstidskrifter inom informationssystem och management. Professor Jarvenpaas forskningsgenomslag på området är mycket påtagligt, där hon har nästan 15000 citeringar och ett H-index på 48.

Hennes forskning inom innovation, virtuell samverkan och virtuella organisationer passar mycket väl in i den forskning som bedrivs på institutionen för tillämpad IT. Sirkka Jarvenpaa är en sann brobyggare och hennes tvärvetenskapliga profil och forskningsintressen sträcker sig långt utanför IT-fakultetens områden. Läs mer om promoveringen här.

Öppet seminarium med Sirkka Jarvenpaa den 18 oktober:
Managing Tensions of Sharing and Protection in Inter-Organizational Collaborations: A Dynamic Interactional Perspective

Foto: McCombs School of Business